Mam Fopspeen 0-6M Perfect Night - White Assorti

Item No. 39432751
Mam Fopspeen Perfect Night 0-6 N 1st De Perfect fopspenen van MAM zijn de tutjes die aanbevolen worden door tandartsen en kaakorthopeden. De fopspeentjes zijn samen met hen ontwikkeld voor een gezonde ontwikkeling van het gebit. De Nightversie van de perfect fopspeen heeft als extra eigenschap dat
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 6,59
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Mam Fopspeen Perfect Night 0-6 N 1st

De Perfect fopspenen van MAM zijn de tutjes die aanbevolen worden door tandartsen en kaakorthopeden. De fopspeentjes zijn samen met hen ontwikkeld voor een gezonde ontwikkeling van het gebit.
De Nightversie van de perfect fopspeen heeft als extra eigenschap dat deze oplicht in het donker. Zo kan je het tutje makkelijk terugvinden als het tijdens de nachtelijke avonturen van je kleintje weer eens uit bed gevlogen is.
De knop is eenvoudig en snel vast te nemen en is makkelijk te bevestigen aan een fopspeenketting. Dankzij de grote luchtopeningen in het schildje en de unieke nopjes aan de binnenkant van de fopspeen is deze huidvriendelijk. Het schildje is ook afgerond voor een maximaal comfort. Het tutje is symmetrisch gevormd en past altijd perfect in het mondje van je baby.

 • Aanbevolen door tandartsen en kaakorthopeden
 • Extra dun speentje om een verkeerde tandstand tegen te gaan
 • Extra zacht speentje zodat er geen krachtinspanningen nodig zijn
 • Eenvoudig vast te nemen
 • Grote luchtopeningen voor de huid
 • Past perfect in het mondje
 • Licht op in het donker

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk MAM
Kleur Geel
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer 69273420
  Loading
  Loading