MARS Converters robot/dino - Transformerende robot Assortiment

Item No. 39212454
Assortiment: verkrijgbaar in geel, blauw of rood Deze geweldig stoere en perfect afgewerkte robots kunnen in een mum van tijd veranderen in een bloeddorstige dino. Ga je gevecht aan met de vijand en wanneer je klaar bent verander je terug in een dino om andere vijanden een lesje te leren! De robots
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 14,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Assortiment: verkrijgbaar in geel, blauw of rood

Deze geweldig stoere en perfect afgewerkte robots kunnen in een mum van tijd veranderen in een bloeddorstige dino. Ga je gevecht aan met de vijand en wanneer je klaar bent verander je terug in een dino om andere vijanden een lesje te leren! De robots zijn flexibel aan armen en benen zodat het niet alleen gemakkelijk is om te bewegen maar ook om de robot in 3 stappen om te vormen in een dinosaurus.

  • Leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Materiaal: Kunststof

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk KINDERPLANEET
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Leveranciersnummer 41164118
Omschrijving 2 Transformerende robot Assortiment
Description MARS Converters robot/dino - Transformerende robot Assortiment
    Loading
    Loading