Maxi Cosi Autostoel Kore - Authentic Black

Item No. A00064127
De Kore Autostoel van Maxi Cosi is een snel te installeren en super comfortabele autostoel voor kinderen vanaf ongeveer 3,5 jaar. De stoel zorgt voor een optimale bescherming van je kind in de wagen. Je kan de Maxi Cosi Kore eenvoudig installeren op de Isofix-bevestigingspunten van je wagen.
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 239,00 € 145,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Kore Autostoel van Maxi Cosi is een snel te installeren en super comfortabele autostoel voor kinderen vanaf ongeveer 3,5 jaar. De stoel zorgt voor een optimale bescherming van je kind in de wagen.

Je kan de Maxi Cosi Kore eenvoudig installeren op de Isofix-bevestigingspunten van je wagen. Vervolgens klik je je kind vast met de veiligheidsgordel van de wagen. De Kore is zo ontworpen dat je kind zich ook makkelijk zelf kan vastklikken. Ook wanneer je geen Isofix in de wagen hebt kan je de stoel gebruiken door deze samen met je kindje vast te maken met de veiligheidsgordel van de wagen.

De Kore i-Size is uitgerust met Side Protection System Plus (SPS Plus) voor betere zijdelingse bescherming. De hoofdsteun is eenvoudig verstelbaar en groeit dus fijn met je kindje mee.

  • Autostoel geschikt van ca. 3,5 tot 12 jaar (100 tot 150cm)
  • Bevestiging met isofix en/of met de veiligheidsgordel
  • Side Protection System Plus (SPS Plus)
  • Groeit met je kind mee
  • Eenvoudig tussen auto’s te wisselen
  • Voldoet aan de Europese I-size veiligheidsnorm
Specifications
Merk MAXI COSI
Kleur Zwart
Leveranciersnummer 8740671110
Omschrijving 2 Authentic Black
Description Maxi Cosi Autostoel Kore - Authentic Black
    Loading
    Loading