Maxi Cosi Autostoel Mica - Authentic Grey

Item No. A00084255
Maak het jezelf makkelijk met de Maxi Cosi Mica autostoel die 360° kan draaien. Deze stoel kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot 4 jaar en doordat hij naar de deuropening kan draaien, is het altijd super makkelijk om je kindje in de wagen te zetten. Dankzij de bijgeleverde zitverkleiner kan je
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 449,00 € 288,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Maak het jezelf makkelijk met de Maxi Cosi Mica autostoel die 360° kan draaien. Deze stoel kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot 4 jaar en doordat hij naar de deuropening kan draaien, is het altijd super makkelijk om je kindje in de wagen te zetten.

Dankzij de bijgeleverde zitverkleiner kan je de stoel gebruiken vanaf de geboorte tegen de rijrichting in. Later kan je de autostoel ook voorwaarts draaien. In elke positie kan je de Mica in een ligpositie leggen, zodat je kindje altijd comfortabel zit. De hoofdsteun is makkelijk verstelbaar en in de rugleuning zit ingebouwde ventilatie voor een koele en aangename rit.

De Maxi Cosi Mica wordt bevestigd met Isofix en voldoet aan de strenge I-size veiligheidsnormen. Verder is de stoel uitgerust met G-cell technologie voor een optimale bescherming van je kindje bij een zijdelingse botsing.

 • 360° draaibaar
 • Achterwaartse positie vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar (40-105 cm)
 • Makkelijk te installeren met Isofix (geen extra basis nodig)
 • Verstelbare hoofdsteun, altijd op maat van je kindje
 • Verschillende ligposities
 • Inclusief verkleinkussen voor pasgeborenen
 • Voldoet aan de Europese I-Size veiligheidsnorm
Specifications
Merk MAXI COSI
Kleur Grijs
Leveranciersnummer 8511510110
Description Maxi Cosi Autostoel Mica - Authentic Grey
LS Promo Baby Promo 2020
  Loading
  Loading