Medela Borstkompressen 60st.

Item No. 38396690
Medela Borstcompressen 60 stuks Met de disposable zoogcompressen van Medela hebben moeders voortaan geen last meer van lekkende borsten. De compressen zijn comfortabel en kunnen discreet onder de kleding worden gedragen. Ze zijn individueel verpakt, zodat moeders ze gemakkelijk kunnen meenemen als
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 10,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Medela Borstcompressen 60 stuks

Met de disposable zoogcompressen van Medela hebben moeders voortaan geen last meer van lekkende borsten. De compressen zijn comfortabel en kunnen discreet onder de kleding worden gedragen. Ze zijn individueel verpakt, zodat moeders ze gemakkelijk kunnen meenemen als ze bijvoorbeeld naar een winkel of hun werk gaan. Door het hoge absorptievermogen bieden ze een uitstekende bescherming tegen lekken, zowel overdag als 's nachts. Door de zachte voering zijn ze comfortabel om te dragen en de twee plakstrips houden ze stevig op hun plaats.

  • Doos van 60borstcompressen
  • Discreet en comfortabel, geven een veilig en droog gevoel
  • Gebruiksklaar– voor moeders die ergens heenwillen gaan

Medelastaatbekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Specifications
Merk MEDELA
Description Medela Borstkompressen 60st.
    Loading
    Loading