Medela Contact Tepelhoedje S incl. Bewaardoosje

Item No. 37975560
Tepelhoedje Small met Bewaardoosje De tepelhoedjes van Medela zijn een duurzame, comfortabele en handige manier om gemakkelijker borstvoeding te geven. Deze tepelhoedjes beschermen tegen tepelkloven en geven baby's die moeilijk kunnen aanhappen een stevigere houvast. De Contact tepelhoedjes zijn een
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 9,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tepelhoedje Small met Bewaardoosje

De tepelhoedjes van Medela zijn een duurzame, comfortabele en handige manier om gemakkelijker borstvoeding te geven. Deze tepelhoedjes beschermen tegen tepelkloven en geven baby's die moeilijk kunnen aanhappen een stevigere houvast. De Contact tepelhoedjes zijn een hulpmiddel voor moeders met platte, ingetrokken of pijnlijke tepels of met een te sterke toeschietreflex. De tepelbeschermers zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor een nauwer contact met je baby.

  • Maat Small
  • Per 2 verpakt, inclusief bewaardoosje
  • Unieke uitgesnedenvorm voorongekend huidcontact tussen jou en je baby
  • Maakt borstvoeding mogelijk ondanks aanhapproblemen of pijnlijke,platte ofingetrokken tepels

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Specifications
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 2001625
Description Medela Contact Tepelhoedje S incl. Bewaardoosje
    Loading
    Loading