Medela Easy Expression Bustier Wit - Maat : S

Item No. 38564303
" Medela Easy Expression Bustier S De Easy Expression bustier van Medela maakt handenvrij kolven gemakkelijk en comfortabel. Met de Medela Easy Expression bustier kun je tijdens het afkolven andere dingen doen. De Easy Expression bustier is compatibel met de meeste elektrische borstkolven, waaronder
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 38,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Medela Easy Expression Bustier S

De Easy Expression bustier van Medela maakt handenvrij kolven gemakkelijk en comfortabel. Met de Medela Easy Expression bustier kun je tijdens het afkolven andere dingen doen.

De Easy Expression bustier is compatibel met de meeste elektrische borstkolven, waaronder de Swing, Swing maxi, Freestyle en Symphony. Deze Medela beha voor handenvrij kolven is vervaardigd van katoen en spandex om het borstschild en de flessen goed op hun plek te houden en geeft je de vrijheid om tijdens het kolven andere dingen te doen.

Dankzij de ritssluiting aan devoorzijde kun je de handsfree bustier gemakkelijk aan- en uittrekken. Je kunt de bustier zo dragen of overje voedingsbeha ofvoedingstop.

 • Maat:Small
 • Eenvoudig en comfortabel handsfree melk afkolven
 • Tijdens het kolven gewoon iets anders doen
 • Een uitstekende aanvulling op een elektrische borstkolf
 • Elastisch en zeer comfortabel om te dragen
 • Gemakkelijk aan en uit te trekken
 • Het materiaal is gecertificeerd volgens Oeko-Tex Standaard 100 en kan in de wasmachine worden gewassen op maximaal 30 °C

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

"
Specifications
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 101038603
  Loading
  Loading