Medela PureLan Tepelzalf 7 Gram

Item No. 38579699
Medela Purelan Tepelzalf 7 gram De tepelcrème van Medela verzacht tepelpijn en beschermt de tepels met zuivere lanoline tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. De crème is dermatologisch getest, hypoallergeen en vrij van geur- en kleurstoffen. PureLan 100 van Medela helpt het herstel van
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 6,49
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Medela Purelan Tepelzalf 7 gram

De tepelcrème van Medela verzacht tepelpijn en beschermt de tepels met zuivere lanoline tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. De crème is dermatologisch getest, hypoallergeen en vrij van geur- en kleurstoffen.

PureLan 100 van Medela helpt het herstel van de vochtbalans en zorgt voor een beschermlaag op de huid die tijdens deze periode zoveel te verduren heeft. Regelmatig aanbrengen van de klovencrème van Medela kan de tepelpijn verzachten en zorgt dat de tepels en omringende huid op de meest natuurlijke manier wordt gehydrateerd. Hierdoorkunnenmoeders op een comfortabele manier langer borstvoeding geven. PureLan bevat 100% wolvet, dat lanoline wordtgenoemd.De crèmeishypoallergeenen volledigvrijvankunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Hij hoeft vóór de borstvoeding niet te worden verwijderd.De crème kan ook op de lippen of neus en op droge plekken op de huid van de baby worden aangebracht.

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Verzacht en beschermt gevoelige of droge tepels
  • Veilig voor moeder en baby: hoeft vóór de borstvoeding niet te worden verwijderd
  • Gemakkelijk uit te smeren; aanbrengen zonder geknoei

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Specifications
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 8000699
    Loading
    Loading