Medela Zuigfles Calma 150ml

Item No. 37007137
Medela Zuigfles 150 ml Calma Calma is een innovatief voedingssysteem voor baby's die borstvoeding krijgen. Het heeft geen negatieve invloed op de borstvoeding en laat baby's drinken zoals ze aan de borst hebben geleerd, waardoor ze gemakkelijker tussen de borst en Calma wisselen. De Medela Calma is
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 17,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Medela Zuigfles 150 ml Calma

Calma is een innovatief voedingssysteem voor baby's die borstvoeding krijgen. Het heeft geen negatieve invloed op de borstvoeding en laat baby's drinken zoals ze aan de borst hebben geleerd, waardoor ze gemakkelijker tussen de borst en Calma wisselen.

De Medela Calma is bedoeld als alternatief voor borstvoeding voor moeders die moedermelk aan hun baby's willen geven. Het Calma voedingssysteem is ontwikkeld in samenwerking met borstvoedingsexperts van de Hartmann Human Lactation Research Group [onderzoeksgroep lactatie bij mensen] van de University of Western Australia. Met Calma kan je baby net als aan de borst zuigen, slikken en ademen: Je baby kan volgens een natuurlijk ritmedrinken,pauzerenen ademen en blijft kalmenontspannen, net als aan de borst. Je baby moet een vacuüm creëren om de melkstroom op gang te brengen, net zoals bij borstvoeding. En je baby kan zijn natuurlijke zuiggedrag behouden, waardoor het eenvoudiger wordt om te wisselen tussen Calma en de borst

De melkstroom (flow), vorm en lengte van Medela Calma zijn zo ontworpen dat ze blijven aansluiten op de behoeften van je groeiende baby.

  • Dankzij een uniek ventilatiesysteem voorkomen de speen van Calma dat de baby tijdens het voeden lucht hapt.
  • Natuurlijke overgang tussen borst- en flesvoeding
  • Eén maat en vorm voor alle baby's
  • Veilig drinken – de baby slikt geen lucht in tijdens het voeden
  • BPA-vrij en van Zwitserse makelij – veilig voor jou en je baby
  • Set van een flesje van 150 ml en een calma zuigspeen

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Specifications
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 0080125
Description Medela Zuigfles Calma 150ml
    Loading
    Loading