Meyco Inbakerdoek 0-3m - Uni Forest Green

Item No. A00175703
Met een inbakerdoek van Meyco zorg voor een goede nachtrust voor je baby én jezelf. Je baby zal ingebakerd makkelijker in slaap vallen en hierdoor ook langer en rustiger slapen. Deze  inbakerdoek is gemaakt van een zacht en ademend 100% katoen en geschikt voor baby's met de leeftijd van 0 tot 3
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 13,50
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Met een inbakerdoek van Meyco zorg voor een goede nachtrust voor je baby én jezelf. Je baby zal ingebakerd makkelijker in slaap vallen en hierdoor ook langer en rustiger slapen. Deze  inbakerdoek is gemaakt van een zacht en ademend 100% katoen en geschikt voor baby's met de leeftijd van 0 tot 3 maanden.

Met de swaddle inbakerdoek kan je jouw kindje eenvoudig inbakeren en creëer je weer het veilige gevoel dat de baarmoeder ook gaf. Voor onrustige baby's of huilbaby's kan inbakeren helpen om sneller te ontspannen en tot rust te komen.

  • Materiaal: 100% katoen
  • Leeftijd: 0-3 maanden

Hoe inbakeren met de Meyco Swaddle:

  1. Leg je baby zo neer in de SwaddleMeyco dat de schouders op gelijke hoogte zijn met de bovenkant van de inbakerdoek. De beentje worden in de voetenzak geplaatst.
  2. Vouw de linker flap aangesloten om het lijfje en de armen van je baby. Bevestig hierbij beide klittenband delen op elkaar.
  3. Vouw de rechter flap over de linker flap en bevestig de twee klittenbandsluitingen op het klittenband deel van de linker flap.

De flappen moeten strak worden vastgezet, maar je baby met hierbij niet worden ingesnoerd. De armpjes van de baby kunnen bij het inbakeren het best gestrekt langs de zijkant van het lichaam liggen. Leg de baby tijdens het inbakeren altijd op de rug te slapen.

Specifications
Merk MEYCO
Kleur Groen
Leveranciersnummer 300032
Omschrijving 2 Uni Forest Green
Description Meyco Inbakerdoek 0-3m - Uni Forest Green
    Loading
    Loading