MiniMeis Nekdrager - Yellow

Item No. A00203582
De MiniMeis schouderdrager is perfect voor actieve ouders die hun kindje graag op de schouders zetten. Je kindje zit comfortabel en veilig, het gewicht wordt beter verdeeld en je hebt je handen vrij. Voor kinderen is het erg leuk om hoog op de schouders alles te kunnen zien en boven de volwassenen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 169,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De MiniMeis schouderdrager is perfect voor actieve ouders die hun kindje graag op de schouders zetten. Je kindje zit comfortabel en veilig, het gewicht wordt beter verdeeld en je hebt je handen vrij.

Voor kinderen is het erg leuk om hoog op de schouders alles te kunnen zien en boven de volwassenen uit te komen. De MiniMeis is ook ideaal om mee te nemen op een wandeling of uitstapje. Zo hoef je niet steeds een kinderwagen mee te nemen, maar heb je wel een licht alternatief bij de hand voor als je kindje moe wordt of geen zin meer heeft om te stappen.

• Voor 6 maanden tot 4 jaar (max. 18 kg)
• Met riempjes rond de buik, rond de beentjes en voor de kleinsten op de borst
• Gewicht wordt verdeeld over de drager
• De lichtste framedrager op de markt
• Compact opvouwbaar (30x30 cm en 1 kg)
• Duurzaam materiaal
• Getest en goedgekeurd volgens Europese en Amerikaanse normen

Drie Noorse papa's, met een achtergrond in ontwerp en productontwikkeling, wilden actief kunnen zijn mét hun kinderen. We zetten onze kinderen bijna allemaal op onze schouders, maar deze papa's misten het om hun handen vrij te hebben en vonden het niet helemaal veilig of comfortabel met hun kind (langere tijd) op de schouders. Het idee voor de MiniMeis was geboren! Een compacte, veilige en gemakkelijke drager.

Specifications
Merk MINIMEIS
Kleur Geel
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Yellow
Description MiniMeis Nekdrager - Yellow
    Loading
    Loading