Moonie Knuffel The Humming Bear - Polar

Item No. A00271865
Opgelet! De Moonie Humming Bear knuffels hebben een update grekegen. The Humming Bear van Moonie helpt de allerkleinsten te kalmeren en gemakkelijker in te slapen. De Moonie Humming Beer heeft een lampje in zijn buik dat je in 7 verschillende kleuren kan instellen. Daarnaast heb je nog de keuze
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 74,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Opgelet! De Moonie Humming Bear knuffels hebben een update grekegen.

The Humming Bear van Moonie helpt de allerkleinsten te kalmeren en gemakkelijker in te slapen. De Moonie Humming Beer heeft een lampje in zijn buik dat je in 7 verschillende kleuren kan instellen. Daarnaast heb je nog de keuze tussen 5 verschillende standen hoe het lampje moet branden: continu branden, sfeerlicht, pulserend sfeerlicht, veranderen van kleuren, favoriete kleur en favoriete kleur pulseren. Bovenop de lichtgevende buik speelt de beer ook 5 ontspannende geluiden: baarmoeder, wind, beekje, golven en regen.

Deze prachtig verpakte knuffelbeer stelt tot 30 minuten gerust en heeft een huilsensor die binnen de 3 uur opnieuw de beer zal activeren. De Moonie laadt binnen de 3 uur op via usb en gaat tot 8 uur mee.

The Humming Bear is een echte musthave voor elke babykamer!

  • Kalmerend
  • Lamp met 7 kleuren, 5 standen
  • 5 ontspannende geluiden
  • Materiaal: biologisch katoen
  • Opladen via USB
Specifications
Merk MOONIE
Leveranciersnummer MPON
Omschrijving 2 Polar
Description Moonie Knuffel The Humming Bear - Polar
    Loading
    Loading