Mushie Bibs Fopspeentasje - Powder Blue

Item No. A00200515
Hou je fopspenen dichtbij en gemakkelijk bereikbaar, maar toch veilig en proper met deze fopspeenhouder van Mushie. Het slimme ontwerp is praktisch, makkelijk schoon te maken en heeft een handige lus om de houder overal aan te kunnen hangen: de kinderwagen, het bedje, de box, de verschoontafel, in
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 14,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Hou je fopspenen dichtbij en gemakkelijk bereikbaar, maar toch veilig en proper met deze fopspeenhouder van Mushie. Het slimme ontwerp is praktisch, makkelijk schoon te maken en heeft een handige lus om de houder overal aan te kunnen hangen: de kinderwagen, het bedje, de box, de verschoontafel, in de auto ... Overal waar je weleens tutjes kwijtraakt en graag snel een reserve vindt!

• Materiaal: siliconen
• 100% vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, Phtalaten, PVC
• Geschikt voor elk merk fopspeen
• Er passen tot 3 tutjes in
• Met stevige lus
• Mag in de vaatwasmachine

Het jonge merk Mushie ontstond toen een mama in Houston bedrust kreeg voorgeschreven tijdens haar tweede zwangerschap en ze maar moeilijk mooie, praktische en veilige babyspullen kon vinden. Samen met haar echtgenoot richtte ze dan in 2018 Mushie op en vandaag hebben ze allerlei spulletjes in zachte, mooie kleuren, van verzorgingsproducten tot babyspeelgoed.

Specifications
Merk MUSHIE
Kleur Blauw
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer 7001011
Omschrijving 2 Powder Blue
Description Mushie Bibs Fopspeentasje - Powder Blue
    Loading
    Loading