Nuby Bestek Lepel Vork Bolletjes - 9 Maanden + Blue Lime

Item No. 35064675
Nûby Bestek Lepel Vork Bolletjes Alle begin is moeilijk maar al doende leert men Dit is ook van toepassing op het zelfstandig leren eten. Maak het je kindje al een beetje eenvoudiger door het juiste bestek te voorzien. Het eerste besteksetje van Nûby is veilig voor je kleintje maar is ook goed vast
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 3,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Nûby Bestek Lepel Vork Bolletjes

Alle begin is moeilijk maar al doende leert men Dit is ook van toepassing op het zelfstandig leren eten. Maak het je kindje al een beetje eenvoudiger door het juiste bestek te voorzien. Het eerste besteksetje van Nûby is veilig voor je kleintje maar is ook goed vast te nemen met kleine kinderhandjes. Het handvat is breder en meer gebogen dan een gewoon bestekje.

  • De set bestaat uit een lepeltje en vorkje
  • Breder, gebogen bestek
  • Speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes

Het bestek wordt in een set van een vorkje en lepeltjeverkocht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Indien je een voorkeur hebt voor een bepaaldeuitvoering, kan jedit ons meedelen bijhet plaatsenvanuwbestelling. Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

Nûby ontwikkelt hoogwaardige producten met een innovatief design. Ze streven er naar het leven van baby en ouders eenvoudiger, makkelijker en leuker te maken. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en bieden de beste en veiligste keuze voor je baby.

Specifications
Merk NUBY
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer ID5253
    Loading
    Loading