Nuby Koelbijtring (Removable Cover) Diertje - Assorti Kleuren

Item No. 39664617
Gevoelig tandvlees en doorkomende tandjes kunnen heel vervelend zijn voor je kindje. Deze speelse Nuby koelbijtring met PurICE-gel kalmeert het tandvlees en verzacht de pijn. Je kan deze bijtring in de koelkast bewaren. De PurICE-gel blijft dan langer koud dan bijtringen gevuld met water. Om je
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 4,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Gevoelig tandvlees en doorkomende tandjes kunnen heel vervelend zijn voor je kindje. Deze speelse Nuby koelbijtring met PurICE-gel kalmeert het tandvlees en verzacht de pijn. Je kan deze bijtring in de koelkast bewaren. De PurICE-gel blijft dan langer koud dan bijtringen gevuld met water. Om je baby's handjes lekker warm te houden zit er aan één kant een beschermhoesje.

  • Geschikt vanaf 3 maanden
  • Zorgt voor zachte verkoeling en massage van het tandvlees
  • Gevuld met PurICE gel
  • Kan in de koelkast
  • Met zacht afneembaar hoesje
  • Niet geschikt om te steriliseren

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk NUBY
Leveranciersnummer ID647
Omschrijving 2 Assorti Kleuren
Description Nuby Koelbijtring (Removable Cover) Diertje - Assorti Kleuren
    Loading
    Loading