Nuby Netje Voor Fruitzakje 3st

Item No. 34619128
Nûby Netje voor Fruitzakje Deze vervangnetjes zijn geschikt voor de Nûby Nibbler. De Nibbler is een ideale manier om je kindje verse stukjes fruit, groenten, ijsschilfers of dergelijke te geven zonder dat het grote stukken kan inslikken. Plaats de stukjes in het netje van de Nibbler en laat je
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 4,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Nûby Netje voor Fruitzakje

Deze vervangnetjes zijn geschikt voor de Nûby Nibbler. De Nibbler is een ideale manier om je kindje verse stukjes fruit, groenten, ijsschilfers of dergelijke te geven zonder dat het grote stukken kan inslikken. Plaats de stukjes in het netje van de Nibbler en laat je kleintje maar zabberen. Door het knijp- en draai- sluitsysteem kan een kindje zelf het zakje niet openen. Omdat kindjes soms ook wel op het netje bijten dient dit wel regelmatig vervangen te worden. Hiervoor zijn de extra netjes afzonderlijk te koop. De netjes mogen niet gebruikt worden zonder de volledigNûby Nibbler montage.

  • Set van 3 vervangnetjes voor de Nûby Nibbler
  • Voor het etenvan versestukjesfruited.zonder verstikkingsgevaar

Nûby ontwikkelt hoogwaardige producten met een innovatief design. Ze streven er naar het leven van baby en ouders eenvoudiger, makkelijker en leuker te maken. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en bieden de beste en veiligste keuze voor je baby.

Specifications
Merk NUBY
Leveranciersnummer ID5362
    Loading
    Loading