Nuby Neuspeertje + Oorreiniger - Met Softtip

Item No. 39339610
Nûby Neuspeertje + Oorreiniger met Softtip Een verstopte neus is nooit fijn ook niet voor kleine kindjes. Omdat baby’s hun neusje nog niet kunnen snuiten zijn er andere oplossingen om de slijmpjes te verwijderen. Een van de meest aanbevolen methodes is het wegzuigen van de slijmpjes door
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 4,59
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Nûby Neuspeertje + Oorreiniger met Softtip

Een verstopte neus is nooit fijn ook niet voor kleine kindjes. Omdat baby’s hun neusje nog niet kunnen snuiten zijn er andere oplossingen om de slijmpjes te verwijderen. Een van de meest aanbevolen methodes is het wegzuigen van de slijmpjes door bijvoorbeeld gebruik te maken van een neuspeertje. De zachte neus- en oorreiniger van Nûby heeft een zachte tip waardoor je veilig het neusje of de oortjes kan reinigen.

Wil je het neusje vrij maken, dan gebruik je de zachte, blauwe tip op het peertje. Knijp in het ballonnetje, plaatshet tipje aandeneusingang en laat zachtjes het ballonnetje los. Alle verstoppingen worden op die manier in het ballonnetje gezogen. Doorhet tipjevanhet peertje te verwijderenkandit eenvoudig gereinigd worden en is het weer klaar voor het volgende gebruik.

Om een obstructie in de oortjes te verwijderen pas je dezelfde techniek toe maar dan met de transparante tip. Knijp in het peertje, plaats de tip aan de ingang van het oortje, laat het peertje zachtjes los en de obstructie wordt uit het oortje verwijderd.

  • Voor het vrijmaken van oortjes en neusje van je kindje
  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig te reinigen

Nûby ontwikkelt hoogwaardige producten met een innovatief design. Ze streven er naar het leven van baby en ouders eenvoudiger, makkelijker en leuker te maken. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en bieden de beste en veiligste keuze voor je baby.

Specifications
Merk NUBY
Kleur Blauw
Leveranciersnummer ID172
    Loading
    Loading