Nuby Neuspeertje + Oorreiniger - Met Softtip

Item No. 39339610
Een verstopte neus is nooit fijn, ook niet voor kleine kindjes. Omdat baby’s hun neusje nog niet kunnen snuiten zijn er andere oplossingen om de slijmpjes te verwijderen. Eén van de meest aanbevolen methodes is het wegzuigen van de slijmpjes door gebruik te maken van een neuspeertje. De zachte neus-
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 4,59
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Een verstopte neus is nooit fijn, ook niet voor kleine kindjes. Omdat baby’s hun neusje nog niet kunnen snuiten zijn er andere oplossingen om de slijmpjes te verwijderen. Eén van de meest aanbevolen methodes is het wegzuigen van de slijmpjes door gebruik te maken van een neuspeertje. De zachte neus- en oorreiniger van Nûby heeft een zachte tip waardoor je veilig het neusje of de oortjes kan reinigen.

Wil je het neusje vrij maken, dan gebruik je de zachte, blauwe tip op het peertje. Knijp in het ballonnetje, plaats het tipje aan de neusingang en laat zachtjes het ballonnetje los. Alle verstoppingen worden op die manier in het ballonnetje gezogen. Doorhet tipje van het peertje te verwijderen, kan je dit eenvoudig reinigen en is het weer klaar voor het volgende gebruik.

Om een obstructie in de oortjes te verwijderen pas je dezelfde techniek toe maar dan met de transparante tip. Knijp in het peertje, plaats de tip aan de ingang van het oortje, laat het peertje zachtjes los en de obstructie wordt uit het oortje verwijderd.

  • Geschikt vanaf de geboorte
  • Voor het vrijmaken van oortjes en neusje van je kindje
  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig te reinigen
Specifications
Merk NUBY
Kleur Blauw
Leveranciersnummer ID172
Omschrijving 2 Met Softtip
Description Nuby Neuspeertje + Oorreiniger - Met Softtip
    Loading
    Loading