Nuby Tandenborstelset 3st Blue

Item No. 39664695
Tanden poetsen is belangrijk! Maak er vanaf de eerste tandjes een gewoonte van dat tandjes poetsen dagelijks moet gebeuren. De tandenborstels van Nûby zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen. De set bevat 3 verschillende tandenborstels, elk voor een bepaalde leeftijdsfase. De eerste
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 6,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tanden poetsen is belangrijk! Maak er vanaf de eerste tandjes een gewoonte van dat tandjes poetsen dagelijks moet gebeuren. De tandenborstels van Nûby zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen. De set bevat 3 verschillende tandenborstels, elk voor een bepaalde leeftijdsfase.

De eerste tandenborstel (vanaf 3 maanden) is gemaakt van een speciale textuur in zacht rubber. Dit masseert het tandvlees en gehemelte en zorgt ervoor dat je kindje gewend raakt aan een tandenborstel.

De tweede borstel (vanaf 6 maanden) ziet er al meer uit als een ‘echte tandenborstel’.Alleen zijn de haartjes niet van nylon, maar van zacht rubber gemaakt. Deze reinigen de eerste tandjes en masseren het tandvlees.

De derde borstel (vanaf 12 maanden) is een echte tandenborstel met zachte nylon haren. Zo kan je kindje tanden poetsen net zoals mama of papa.

  • Set van 3 tandenborstels
  • Elke tandenborstel aangepast aan de leeftijdsfase
  • Eenvoudig vast te nemen met kleine kinderhandjes
Specifications
Merk NUBY
Leveranciersnummer ID754BLUE
Description Nuby Tandenborstelset 3st Blue
    Loading
    Loading