Owlet Monitor Duo - Camera + Smart Sock

Item No. A00201553
De Owlet Dream Duo is een revolutionair babyfoonsysteem waarmee je jouw baby overal kunt zien en horen, en waarmee je een geavanceerd inzicht krijgt in de slaap van je baby. De Dream Duo combineert de draagbare Dream Sock met camerasysteem. Het sokje helpt jou, als ouder, om de slaapkwaliteit van je
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 439,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

De Owlet Dream Duo is een revolutionair babyfoonsysteem waarmee je jouw baby overal kunt zien en horen, en waarmee je een geavanceerd inzicht krijgt in de slaap van je baby.

De Dream Duo combineert de draagbare Dream Sock met camerasysteem. Het sokje helpt jou, als ouder, om de slaapkwaliteit van je baby in de gaten te houden. Het registreert de slaapduur, bewegingen, hoe vaak je baby wakker wordt, de hartslag en het zuurstofgehalte. Dit wordt doorgestuurd naar de bijbehorende app zodat je je kindje vanop afstand in de gaten kunt houden. Als de waarden van je kindje, bijvoorbeeld de hartslag, buiten de ingestelde ‘normale’ waarden vallen, krijg je een waarschuwing.

Naast de Smart Sock zit er in deze duoset ook een camera om je kindje met audio en video in de gaten te kunnen houden. Hij verandert je smartphone in een babyfoon met een extra veilige verbinding én ongelimiteerd bereik. Tot vier smartphones kunnen tegelijk verbonden zijn met de camera. De camera kan samen met of zonder de Smart Sock gebruikt worden.

De doos bevat:
• Eén Dream Sock sensor
• Vier sokjes (0-18 maanden), twee linkse en twee rechtse
• Draadloos oplaadstation (Base Station)
• Eén Owlet Cam
• Een magnetische basis
• Een kit om de camera op de muur te monteren (met snoerbescherming)
• Toegang tot de Dream App


Specifications
Merk OWLET
Omschrijving 2 Camera + Smart Sock
Description Owlet Monitor Duo - Camera + Smart Sock
    Loading
    Loading