Pabobo Nomade - Timoleo Blue

Item No. 39665700
" Pabobo Nachtlamp Nomade Dit kleine, schattige nachtlampje van Pabobo is een musthave voor elke kinderkamer. Het nachtlampje schakelt automatisch aan als het donker wordt en terug uit als het licht is. Het nachtlampje heeft een maximale lichtduur van maar liefst 70 uur! Is het lichtje dan toch eens
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 22,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Pabobo Nachtlamp Nomade

Dit kleine, schattige nachtlampje van Pabobo is een musthave voor elke kinderkamer. Het nachtlampje schakelt automatisch aan als het donker wordt en terug uit als het licht is. Het nachtlampje heeft een maximale lichtduur van maar liefst 70 uur! Is het lichtje dan toch eens plat, dan steek je het eenvoudig in het stopcontact en kan je het zo opladen. Op deze moment is het lichtje ook een standaard nachtlampje en kan het dus zelfs tijdens het opladen gebruikt worden voor de kamer te voorzien van een zachte gloed. Door het compacte formaat is het lampje super eenvoudig om mee te nemen op verplaatsing en past het perfect in kleine kinderhandjes. Zo kan je baby het lampje zelf veilig vastnemen (lampje kan ook niet warm worden) en kunnengrotere kindjes het gebruiken om zelf bijvoorbeeld de weg naar het toilet of naar de lichtschakelaar te vinden.

Tip: Ook voor de nachtelijke speurtochten naar het verdwenen tutje kan je het lampje gebruiken. Zo hoef je het grote licht niet aan te doen en heb je toch genoeg licht om naast, of onder het bedje te kijken.

 • Klein en compact
 • Past perfect in kleine kinderhandjes
 • Lichtsensor: lampje gaat aan in het donker en schakelt geleidelijk uit in het licht
 • LED verlichting die niet warm wordt
 • Levensduur tot 11 jaar
 • Oplaadbaar in het stopcontact
 • Gaat tot wel 70 uur mee
"
Specifications
Merk PABOBO
Kleur Blauw
Leveranciersnummer PASL02TIMOLEO
Assembly BOM False
  Loading
  Loading