Peppa Pig Dagje Uit Speelset - Assortiment

Item No. A00199562
Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 17,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

  • VERZAMELING LEUKE BESTEMMINGEN: het assortiment Peppa's dagje uit-speelsets is geïnspireerd op leuke plaatsen in de wereld van Peppa Pig, zoals we haar kennen uit de tv-serie (elk afzonderlijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt).
  • ELKE SPEELSET BEVAT EEN PEPPA-FIGUUR VAN 7,5 CM en een thema-accessoire om de verbeelding van de kinderen te stimuleren (elk afzonderlijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt).
  • EEN KNOR-TASTISCH GESCHENK VOOR ELK MOMENT voor peuters en Peppa-fans vanaf 3 jaar

Marketing text

Met het assortiment Peppa's dagje uit-speelsets gaan peuters en Peppa-fans helemaal op in het ontdekken van nieuwe, leuke bestemmingen geïnspireerd op de animatieserie Peppa Pig. Elke speelset bevat een Peppa-figuur van 7,5 cm en een thema-accessoire om verhalend spel te stimuleren (elk afzonderlijk verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt). ©2022 ABD Ltd/Ent. One UK Ltd. Hasbro en alle gerelateerde termen zijn handelsmerken van Hasbro.


Description
Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.
Specifications
Merk HASBRO
Leveranciersnummer F21685L0
Omschrijving 2 Assortiment
Description Peppa Pig Dagje Uit Speelset - Assortiment
    Loading
    Loading