Peppa Pig F2188 Speelhuis, van Opstaan - Tot naar bed gaan

Item No. A00199563
Met dit Peppa Pig Speelhuis waar ze speelt en slaapt, kunnen kinderen vanaf 3 jaar een dag bij Peppa thuis naspelen. Deze speelset met 3 verdiepingen en 5 kamers is geïnspireerd op het huis uit de animatieserie en heeft een draaiknop waarmee peuters kunnen kiezen tussen dag- of nachtmodus. Leeftijd:
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 75,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
  • PEPPA PIG SPEELHUIS MET 3 VERDIEPINGEN: kinderen zullen er dol op zijn om een dagje door te brengen met hun favoriete en vrijpostige varkentje in Peppa’s speelgoedhuis waar ze speelt en slaapt. Deze Peppa Pig speelset met 5 kamers, biedt veel ruimte om te spelen en om de verbeelding de vrije loop laten gaan.
  • GESPROKEN ZINNETJES, LICHT EN GELUIDEN: draai aan de knop om de dag- of nachtmodus in te schakelen en het Peppa Pig Speelhuis zal reageren met andere zinnetjes, geluiden en zelfs lichten! De 2 ‘hotspots’ activeren nog meer verrassingen
  • 3 FIGUREN EN 13 ACCESSOIRES: de speelset bevat 3 Peppa Pig figuren – Peppa, George Big en Suzy Schaap – en 13 leuke accessoires met onder meer een toilet, een televisie en een koelkast. En buiten? Daar vind je een gezellige boomhut
  • GEÏNSPIREERD OP DE PEPPA PIG-SERIE: dit Peppa Pig Speelhuis met bekende geluiden en zinnetjes van de animatieserie is leuk voor Peppa Pig fans, peuters en voor alle kinderen vanaf 3 jaar.
  • ONTDEK MEER PEPPA PIG SPEELGOED VAN HASBRO: de rode speelgoedgezinsauto van Peppa zal erg mooi staan naast dit prachtige huis van Peppa (Apart verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt.)

Marketing text

Met dit Peppa Pig Speelhuis waar ze speelt en slaapt, kunnen kinderen vanaf 3 jaar een dag bij Peppa thuis naspelen. Deze speelset met 3 verdiepingen en 5 kamers is geïnspireerd op het huis uit de animatieserie en heeft een draaiknop waarmee peuters kunnen kiezen tussen dag- of nachtmodus. In de dagmodus zou er gezegd kunnen worden "It is a lovely sunny day" (Het is een mooie, zonnige dag). In de nachtmodus kan dat bijvoorbeeld "It is almost bedtime" (Het is bijna tijd om te gaan slapen) zijn. Peppa praat ("Let’s play hide-and-seek!" - Laten we verstoppertje spelen) en ze giechelt, knort en snuift samen met George. Kinderen krijgen het themalied van de serie en de geluiden van een levendig huis te horen, zoals tikkende klokken, doorspoelende toiletten en tsjirpende krekels. In de nachtmodus wordt het speelhuis met sfeerlampen verlicht. De 2 hotspots, binnen en buiten, kunnen worden geactiveerd door er een speelfiguur op te plaatsen: ze reageren verschillend afhankelijk van de modus waar het huis zich in bevindt, de dag- of nachtmodus . Met zoveel te ontdekken zijn er genoeg avonturen te beleven. Verbaasd het je dat Suzy Schaap hier op bezoek komt? © 2021 ABD Ltd/Ent. One UK Ltd. Hasbro en alle gerelateerde termen zijn handelsmerken van Hasbro.


Description

Met dit Peppa Pig Speelhuis waar ze speelt en slaapt, kunnen kinderen vanaf 3 jaar een dag bij Peppa thuis naspelen. Deze speelset met 3 verdiepingen en 5 kamers is geïnspireerd op het huis uit de animatieserie en heeft een draaiknop waarmee peuters kunnen kiezen tussen dag- of nachtmodus.

Leeftijd: Vanaf 3 jaar

Specifications
Merk HASBRO
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Omschrijving 2 Tot naar bed gaan
Description Peppa Pig F2188 Speelhuis, van Opstaan - Tot naar bed gaan
    Loading
    Loading