Peppa Pig Mini auto hout - Assortiment

Item No. A00153016
Een assortiment van 4 klassieke houten voertuigen van Peppa, waaronder een trein, bus, klassieke rode auto en de Peppa Jet. Het is eenvoudig om met deze voertuigen te spelen. Deze voertuigen hebben allemaal magneten om aan elkaar te koppelen, neem jij iedereen mee op avontuur? Deze voertuigen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 5,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Een assortiment van 4 klassieke houten voertuigen van Peppa, waaronder een trein, bus, klassieke rode auto en de Peppa Jet. Het is eenvoudig om met deze voertuigen te spelen. Deze voertuigen hebben allemaal magneten om aan elkaar te koppelen, neem jij iedereen mee op avontuur? Deze voertuigen bevatten allemaal rollende wielen. Deze voertuigen zijn perfect voor kleine kinderhandjes, super stevig en ook nog is milieuvriendelijk. Spelen met de Pig familie is nu net als op tv! Verzamel ze allemaal!

  • Peppa Pig
  • Vanaf 3 jaar
Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specifications
Merk KINDERPLANEET
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer 05137210KID
Omschrijving 2 Assortiment
Description Peppa Pig Mini auto hout - Assortiment
    Loading
    Loading