Pericles Crios Buggy + Regenbekleding - Lava Grey

Item No. A00025433
" Je houdt van actie, je leven is altijd in beweging, je wandelt graag in de stad, in het groen of gaat graag op reis, dan biedt de Pericles wandelwagen Crios jou de perfecte oplossing. Geniet dan van pure levensvreugde met de Crios. Het degelijke en lichte aluminium onderstel en de rubberen banden
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 379,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Je houdt van actie, je leven is altijd in beweging, je wandelt graag in de stad, in het groen of gaat graag op reis, dan biedt de Pericles wandelwagen Crios jou de perfecte oplossing. Geniet dan van pure levensvreugde met de Crios.

Het degelijke en lichte aluminium onderstel en de rubberen banden maken de wandelwagen Crios zeer comfortabel. De vering voor- en achteraan vangen alle schokken op zodat je kindje altijd comfortabel zit tijdens een uitstapje. Afhankelijk van de ondergrond waarop je rijdt, kan je de voorwielen vast of zwenkend gebruiken.

Het zitje kan je zowel naar jou als naar de weg richten. In elke richting kan je de rugleuning van het zitje verstellen in 3 standen: een zitstand, relaxstand en een slaapstand. Ook de voetensteun is regelbaar. Dankzij het harnas met 5-puntsgordel en de afneembare veiligheidsbeugel zit je kindje steeds veilig in de Crios wandelwagen. De duwstang van de Crios is regelbaar in de hoogte.

De Crios wandelwagen is heel eenvoudig en ultra compact opvouwbaar en dit met zitje op het frame in de beide richtingen.

Dankzij de adapters (apart verkrijgbaar) kan je ook een autozitje groep 0+ op het onderstel van je Crios bevestigen.

De wandelwagen Crios is compatibel met de onderstaande autozitjes groep 0+:

  • Maxi Cosi: Cabrio fix, Pebble, Pebble+
  • Cybex: Aton, Aton Q, Cloud Q
  • Besafe : Izi go
"
Specifications
Merk PERICLES
Kleur Grijs
Leveranciersnummer WW70LG
    Loading
    Loading