Pictionary Air GSG12 Spel

Item No. A00062781
Ontdek Pictionary Air, een doldwaze manier om het klassieke gezelschapsspel te spelen! Teken in de lucht en je ziet de tekening op je scherm, zo heb je dit tekenspel nog nooit gespeeld. Download de Pictionary Air app op je smartphone of tablet en je kunt spelen. Richt de camera in de app op de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 29,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

 • Sta op en laat zien wat je kunt met Pictionary Air, een doldwaze manier om het klassieke tekenspel te spelen!
 • Download de gratis Pictionary Air app, richt de camera in de app op de speler die tekent en je ziet die speler mét zijn of haar tekening op het scherm van je smart apparaat.
 • Teken om beurten aanwijzingen in de lucht, terwijl je teamgenoten de afbeeldingen op het scherm proberen te raden. Het team dat na 10 ronden de meeste punten heeft, is de winnaar!
 • Met de gebruiksvriendelijke app kun je je optreden opnemen en tussen de ronden door afspelen, of opslaan en delen met je vrienden.
 • Met de Aangepaste modus kun je de timer en het aantal ronden aanpassen, zodat beginners of jongere spelers meer tijd krijgen om te tekenen. In de Vrije modus kun je tekenen zonder tijdslimiet of ronden.
 • Het wordt nog leuker als je het spel thuis op de tv speelt via Apple TV, Chromecast of een ander geschikt streamingapparaat. Je hebt dan wel een geschikt streamingapparaat nodig. Kijk op de ondersteuningspagina van Pictionary Air (www.pictionary.com/support) welke apparaten je kunt gebruiken. Met een adapter (niet meegeleverd) kun je je smartphone/tablet ook via HDMI rechtstreeks op je tv aansluiten.
 • Pictionary Air is een perfect spel voor een feestje of spelletjesavond met spelers van 8 jaar en ouder. Inhoud: Pictionary Air pen, 112 dubbelzijdige kaarten met aanwijzingen en kaartendoos.

Marketing text

Pictionary Air, een doldwaze manier om het klassieke gezelschapsspel te spelen! Teken in de lucht en je ziet de tekening op je smart apparaat - zo heb je dit tekenspel nog nooit gespeeld! Download de Pictionary Air app op je smartphone of tablet en je kunt spelen. Richt de camera in de app op de speler die tekent en je ziet die speler mét zijn of haar tekening op het scherm van je smart apparaat. Het wordt nog leuker als je je tekeningen vanaf je smart apparaat via Apple TV, Chromecast of een ander streamingapparaat naar je tv stuurt. Je hebt dan wel een geschikt streamingapparaat nodig. Kijk op de ondersteuningspagina van Pictionary Air (www.pictionary.com/support) welke apparaten je kunt gebruiken. SPELEN: Pak een kaart met aanwijzingen en de Pictionary Air pen, en ga tekenen! Je team probeert de aanwijzing te raden terwijl jij in de lucht tekent. De Pictionary Air app (verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten) laat zien wat je tekent, dus houd de verlichte punt van de Pictionary Air pen altijd naar de camera van het smart apparaat gericht. Je score wordt bijgehouden in de app, zodat je altijd kunt zien hoe je team ervoor staat. GEEF HINTS BIJ JE TEKENING: Help je teamgenoten bij het raden door hints te geven. Als je bijvoorbeeld een ballon tekent, doe dan net alsof je het touwtje vasthoudt! En als je een hoed tekent, teken die dan zo dat het lijkt of je de hoed op je hoofd hebt! MEER TIJD NODIG OM TE TEKENEN? Met de Aangepaste modus in de Pictionary Air app kun je de timer en het aantal ronden aanpassen, zodat beginners of jongere spelers meer tijd krijgen om te tekenen. In de Vrije modus kun je tekenen zonder tijdslimiet, om te oefenen of gewoon voor je eigen plezier! HERINNERINGEN BEWAREN: Of je nu tekent, raadt of kijkt, de resultaten zijn dolkomisch! Registreer je optreden in de app en lach er later opnieuw om of deel het met vrienden! INHOUD: 1 Pictionary Air pen, 112 dubbelzijdige kaarten met aanwijzingen, kaartendoos en instructies. Een leuk gezelschapsspel voor een feestje of een spelletjesavond - perfect geschikt voor spelers van 8 jaar en ouder. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.


Description

Ontdek Pictionary Air, een doldwaze manier om het klassieke gezelschapsspel te spelen! Teken in de lucht en je ziet de tekening op je scherm, zo heb je dit tekenspel nog nooit gespeeld. Download de Pictionary Air app op je smartphone of tablet en je kunt spelen. Richt de camera in de app op de speler die tekent en je ziet die speler mét zijn of haar tekening op het scherm van je smart apparaat. Het wordt nog leuker als je je tekeningen vanaf je smart apparaat via Apple TV, Chromecast of een ander streamingapparaat naar je tv stuurt. Je hebt dan wel een geschikt streamingapparaat nodig.

 • Mattel Games
 • Vanaf 8 jaar
 • 4 - 12 spelers
Specifications
Merk MATTEL
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Description Pictionary Air GSG12 Spel
  Loading
  Loading