Play-Doh B5554 fun factory - Klei Speelset

Item No. 39212513
Play-Doh Fun FactorySterren, vierkantjes, kruisjes of een eigen figuur. Deze Pretfabriek van Play-Doh Essentials bevat allerlei Play-Doh basisgereedschap voor het maken van de allergekste vormen. Maak bijvoorbeeld een lange sliert met de pers of druk verschillende stempels in de klei. Niet tevreden?
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 11,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.

  • MALLE PLAY-DOH-PERSMACHINE: het basic Play-Doh Fun Factory-speelgoed is een klassieke en leuke creatieve activiteit met oneindig veel mogelijkheden! Kinderen kunnen 10 verschillende vormpjes maken met deze malle persmachine en hun creaties kneden, pletten, rollen en vormgeven in alles wat hun verbeelding hen ingeeft. Laad een of twee Play-Doh-kleuren in de machine, kies een vorminstelling en trek aan de hendel om malle strengen vol speelplezier te maken!
  • KLASSIEK CREATIEF SPEELGOED VOOR ELKE GELEGENHEID: wil je je kinderen weghouden van schermen of bezighouden met een leuke activiteit om verveling tegen te gaan? Of ben je op zoek naar een geschenkje, een speelgoedprijs of een leuke knutselactiviteit? Dit speelgoed is ideaal voor een verjaardag, kerst, regenachtige dag of om het even welke gelegenheid en zal de verbeelding van zowel beginnende als ervaren Play-Doh-liefhebbers prikkelen!
  • EENVOUDIG, GEZOND SPEELPLEZIER VOOR KINDEREN VANAF 3 JAAR: de Play-Doh Fun Factory-machine hoeft niet te worden gemonteerd en werkt niet op batterijen, en Play-Doh-boetseerklei is aangenaam en zacht om te kneden en vormen voor kleine handjes. Dit alles zorgt ervoor dat de set een gemakkelijke activiteit vormt om de rijke verbeelding van kleuters, peuters of zelfs oudere kinderen aan het werk te zetten.
  • INCLUSIEF 2 PLAY-DOH-POTJES EN VORMPJES: deze set bevat 2 niet-giftige Play-Doh-kleuren in herbruikbare en recyclebare potjes van 56 gram, evenals 2 vormrails om de Play-Doh-kleuren 10 verschillende vormen te geven wanneer ze uit de machine komen. Heerlijk voor kinderen die ervan houden om vormpjes te maken van boetseerklei en ander kneedbaar materiaal.
  • EEN ECHTE KLASSIEKER: de klassieke Play-Doh Fun Factory werd in de jaren 70 op de markt gebracht en blijft een plezier voor kinderen en hun familie. De set is niet alleen uitstekend om kinderen minder voor een scherm te laten zitten en meer praktische activiteiten te doen. Bovendien kun je rekenen op de kwaliteit van een vertrouwd merk dat al sinds 1956 kinderen aanspoort om hun creativiteit te verkennen.

Marketing text

Dit klassieke speelgoed om te kneden, knijpen en persen is en blijft een leuke knutselactiviteit voor kinderen vanaf 3 jaar. Laad de machine en trek aan de hendel om 10 verschillende vormpjes te maken! Inclusief 2 potjes van 56 gram met niet-giftige Play-Doh-kleuren. Hasbro, Play-Doh en alle gerelateerde kenmerken zijn handelsmerken van Hasbro


Description

Play-Doh Fun FactorySterren, vierkantjes, kruisjes of een eigen figuur. Deze Pretfabriek van Play-Doh Essentials bevat allerlei Play-Doh basisgereedschap voor het maken van de allergekste vormen. Maak bijvoorbeeld een lange sliert met de pers of druk verschillende stempels in de klei. Niet tevreden? Kneed de klei weer om tot één en begin opnieuw. Zachte en niet plakkerige klei, dus gemakkelijk te kneden.

Specifications
Merk HASBRO
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer B5554EU4
Omschrijving 2 Klei Speelset
Description Play-Doh B5554 fun factory - Klei Speelset
    Loading
    Loading