Playmobil 6919 Politiebureau met gevangenis - City Action

Item No. 38985658
Alarm! De boef is ontsnapt uit de cel! Gelukkig zijn er voldoende agenten in de buurt om hem snel weer bij de kraag te grijpen. Open de poort! We hebben een nieuwe boef kunnen vatten! Met de boef in de boeien lopen de agenten de poort binnen. De boef wordt ondervraagd over zijn misdaad. Vervolgens
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 89,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Alarm! De boef is ontsnapt uit de cel! Gelukkig zijn er voldoende agenten in de buurt om hem snel weer bij de kraag te grijpen. Open de poort! We hebben een nieuwe boef kunnen vatten! Met de boef in de boeien lopen de agenten de poort binnen. De boef wordt ondervraagd over zijn misdaad. Vervolgens nemen ze vingerafdrukken en enkele foto's in voor-en zijaanzicht. Ze besluiten hem een week gevangen te houden. Een politieagent brengt de geboeide boef naar zijn cel. Een dag later gaat het alarm af: de boef is ontsnapt! Depolitieagenten nemen razendsnel hun beveiliging en geweren uit de voorraadkast en gaan achter de boef aan. Zullen ze hem kunnen vatten? Met 2 gevangeniscellen, een registratieruimte voor vingerafdrukken en foto's, een uitkijkpost, een kabinet met voorraadwapens en nog veel meer leuke accessoires. De gevangene kan ontsnappen uit de gevangenis via de uitneembare muur.

  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  • Playmobil City Action
  • Met 3 speelfiguren en accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 6919
Omschrijving 2 City Action
Description Playmobil 6919 Politiebureau met gevangenis - City Action
    Loading
    Loading