Playmobil 6920 Politiepatrouille - City Action

Item No. 38985669
Ga achter de boeven aan met de Playmobil politiepatrouille! Vergeet zeker je licht en geluid niet op te zetten tijdens je achtervolging! De politiepatrouille krijgt een melding: een boef is op de vlucht! Snel rijden ze naar de plaats van delict en zetten de achtervolging in. Om dat in alle
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 27,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Ga achter de boeven aan met de Playmobil politiepatrouille! Vergeet zeker je licht en geluid niet op te zetten tijdens je achtervolging!
De politiepatrouille krijgt een melding: een boef is op de vlucht! Snel rijden ze naar de plaats van delict en zetten de achtervolging in. Om dat in alle veiligheid te kunnen doen, zetten ze hun sirene en lichten op. Zo weet het verkeer dat ze moeten oppassen en plaats moeten maken voor de politiepatrouille. Zullen ze de boef kunnen volgen en oppakken?

  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  • Playmobil City Action
  • Met 2 speelfiguren en accessoires
  • Met echt werkend licht en geluid
  • Dak is afneembaar

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 6920
Omschrijving 2 City Action
Description Playmobil 6920 Politiepatrouille - City Action
    Loading
    Loading