Playmobil 6921 Politiehelikopter

Item No. 38985670
Playmobil Politiehelikopter Achtervolg de boeven vanuit de lucht met de Playmobil politiehelikopter! Richt je LED-zoeklicht op de boef Zo zal je hem makkelijker kunnen vatten! De politiepatrouille heeft luchtversterking nodig! De politiehelikopter vliegt naar plaats van delict en zet de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 24,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Playmobil Politiehelikopter

Achtervolg de boeven vanuit de lucht met de Playmobil politiehelikopter! Richt je LED-zoeklicht op de boef Zo zal je hem makkelijker kunnen vatten!
De politiepatrouille heeft luchtversterking nodig! De politiehelikopter vliegt naar plaats van delict en zet de achtervolging in de lucht in. Plots zien ze de boef niet meer Waar zit hij nu? Snel schakelt de politiehelikopter het LED-zoeklicht in. Daar! Hij zit in de struiken... Een politieagent maakt zich vast aan de zijlier en laat zich naar beneden glijden met 1 hand, zodat hij het andere hand vrijheeft omhet pistool klaar te houden. Doordat de politie vanuit de lucht komt, heeft de boef niet gemerkt dat de agent achterhem staat.Ineen snelle bewegingslaagtdepolitieagent hem in de boeien. Gevat! Met LED-zoeklicht, draaibare rotorbladen en zijlier met touw.

  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  • Playmobil City Action
  • Met 2 speelfiguren en accessoires
  • Met echt werkend licht
Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 6921
    Loading
    Loading