Playmobil 70176 Volkswagen T1 Campingbus - Volkswagen

Item No. A00137560
Rijdt rond met je favoriete klassiekers van Volkswagen met de speelsets van Playmobil Volkswagen. Hij is al decennia lang een icoon op de weg: de Volkswagen T1 Campingbus. Generaties lang geliefd, talloze avontuurlijke mensen hebben er de wereld mee rondgereisd. De Playmobil-versie van de klassieke
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 49,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Rijdt rond met je favoriete klassiekers van Volkswagen met de speelsets van Playmobil Volkswagen. Hij is al decennia lang een icoon op de weg: de Volkswagen T1 Campingbus. Generaties lang geliefd, talloze avontuurlijke mensen hebben er de wereld mee rondgereisd. De Playmobil-versie van de klassieke kampeerbus heeft ook veel iconische details, zoals de iconografische voorkant. in V-vorm met rode en witte kleurscheiding en rood VW logo, afgerond dak, gedeelde voorruit en afneembare dakdrager. Het authentiek vormgegeven interieur wordt zichtbaar wanneer het dakgedeelte wordt geopend. Het interieur van de T1 biedt een stijlvolle klaptafel met twee stoelen en een spoelbak met koelkast. De bank met een typisch jaren 60 ruitpatroon kan worden omgebouwd tot een ligvlak voor twee personen. Ook de zijdeuren kunnen geopend worden, met een plank voor de boodschappen erin en een uitklapbare plank en een spiegel geïntegreerd in de andere deur. De Volkswagen T1 Campingbus: instappen, wegrijden en genieten van de vrijheid! De speelset bevat twee  figuren, een Volkswagen T1 kampeerbus met afneembaar dak en koffers, gedetailleerd interieur met opklapbare eettafel, neerklapbare achterbank, zijdeuren die open kunnen met spiegel en ruimte voor boodschappen en vele andere leuke extra's.

  • Playmobil Volkswagen
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief 2 figuren, minibus met afneembaar dak en vele accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Leveranciersnummer 70176
Omschrijving 2 Volkswagen
Description Playmobil 70176 Volkswagen T1 Campingbus - Volkswagen
    Loading
    Loading