Playmobil 70222 Kasteel van de Artefact ridders - Novelmore

Item No. A00066055
Beleef de spannende ridderavonturen van de artefactridders van het koninkrijk van Novelon met het fort van de Novelmore ridders van Playmobil. Na decennia van vrede, harmonie en stagnatie in het koninkrijk van Novelon, leeft het oude conflict tussen de heldhaftige ridders van Novelmore en de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 79,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Beleef de spannende ridderavonturen van de artefactridders van het koninkrijk van Novelon met het fort van de Novelmore ridders van Playmobil. Na decennia van vrede, harmonie en stagnatie in het koninkrijk van Novelon, leeft het oude conflict tussen de heldhaftige ridders van Novelmore en de opstandige Burnham Raiders op. Beide partijen proberen bezit te nemen van het magische pantser Invincibus, dat de drager onoverwinnelijk maakt. Koning John en zijn slimme, ondernemende zoon prins Arwynn, zie zich ergert aan de strenge regels van zijn vader en de voorkeur geeft aan avontuur, wonen in het grote kateel van Novelmore. Dankzij Arwynns streven naar verandering en de hulp van zijn vriendin Gwenn en Dario, zijn de ridders in staat om vele uitdagingen van het nieuwe tijdperk aan te gaan. Ze worden beschermd tegen aanvallen van de Burnham Raiders door de muren van het fort en kunnen zich verdedigen met stenen en het kanon met de waterpijlen. De Burnham Raiders proberen door te dringen, maar de ridders van Novelmore sluiten snel de poort van het fort en het gevaar lijkt afgewend. Wie zal de strijd winnen?

  • Playmobil Novelmore
  • Vanaf 8 jaar
  • Inclusief 4 figuren en wapenuitrustingen

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Omschrijving 2 Novelmore
Description Playmobil 70222 Kasteel van de Artefact ridders - Novelmore
    Loading
    Loading