Playmobil 70256 Heidi op school - Heidi

Item No. A00097966
Beleef de avonturen van Heidi en haar vrienden met de speelsets van Playmobil. Natuurlijk moeten de kinderen uit het dorp ook naar school. De les wordt gegeven door de dorpsleraar de heer Traber. Vandaag laat hij verschillende fossielen zien en legt uit hoe zij ontstaan. Heidi, Karl en William
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 19,99 € 15,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Beleef de avonturen van Heidi en haar vrienden met de speelsets van Playmobil. Natuurlijk moeten de kinderen uit het dorp ook naar school. De les wordt gegeven door de dorpsleraar de heer Traber. Vandaag laat hij verschillende fossielen zien en legt uit hoe zij ontstaan. Heidi, Karl en William luisteren aandachtig, want ze willen graag iets leren. De speelset omvat de figuren Heidi, William en Karl alsook de dorpsleraar Traber, een schoolbank, een vitrine met kistjes voor de fossielen, diverse fossielen en een schoolbord met stift en spons. Het schoolbord kan met de meegeleverde stift worden beschreven en met de spons weer worden schoongeveegd.

  • Playmobil Heidi
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 4 figuren en beschrijbaar krijtbord

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70256
Description Playmobil 70256 Heidi op school - Heidi
    Loading
    Loading