Playmobil 70282 Peutergroep - City Life

Item No. A00097971
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Life. De kleintjes worden in de speelgroep liefdevol verzorgd. De kinderverzorgster is net bezig met een baby op de babycommode. De baby trappelt vrolijk en
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 19,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Life. De kleintjes worden in de speelgroep liefdevol verzorgd. De kinderverzorgster is net bezig met een baby op de babycommode. De baby trappelt vrolijk en bekijkt de bonte hanger boven zich. Intussen speelt de andere baby met de babygym en vertrekt daarna naar de motoriekwand, want die is ook heel erg interessant. Zo vliegt de tijd voorbij. De speelset bestaat uit, een babycommode, een speelkleed met babygym en hangers, een kinderstoel, een motoriekwand en heel veel extra's.

  • Playmobil City Life
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 3 figuren en speelaccessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 City Life
Description Playmobil 70282 Peutergroep - City Life
    Loading
    Loading