Playmobil 70344 Rode panda's in het buitenverblijf - Family Fun

Item No. A00114190
Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Oorspronkelijk komen de kleine panda's uit China. De schattige dieren met hun rode vacht en de zwarte kraalogen zijn vooral bij kinderen zeer populair.
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 13,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Oorspronkelijk komen de kleine panda's uit China. De schattige dieren met hun rode vacht en de zwarte kraalogen zijn vooral bij kinderen zeer populair. Vandaag brengt opa met zijn twee kleinkinderen een bezoek aan de dierentuin. Vanuit de bolderkar bekijkt de kleine jongen blij hoe de kleine katberen spelen. In hun royale verblijf hebben de beren voldoende ruimte om te ravotten en te spelen. De speelset bevat drie figuren, twee kleine panda's, een bolderkar met kinderzitje, een luchtballon en overige accessoires. Het omheiningselement kan individueel worden geplaatst. De speelset vormt een ideale aanvulling op het grote dierenpark.

  • Playmobil Family Fun
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 3 figuren, bolderkar en omheiningselement

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70344
Omschrijving 2 Family Fun
Description Playmobil 70344 Rode panda's in het buitenverblijf - Family Fun
    Loading
    Loading