Playmobil 70349 Kolonie stokstaartjes - Family Fun

Item No. A00098026
Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. De schattige stokstaartjes zijn erg populair bij de bezoekers. Kinderen en ouders staan vaak urenlang bij het verblijf van de gezellige zoogdieren en
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 7,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. De schattige stokstaartjes zijn erg populair bij de bezoekers. Kinderen en ouders staan vaak urenlang bij het verblijf van de gezellige zoogdieren en bekijken de bedrijvigheid. Terwijl een stokstaartje gezellig voor de ingang van zijn hol gaat zitten, houdt een ander stokstaartje nauwlettend de lucht in de gaten. Hij staat op zijn achterpoten en strekt zijn hoofd omhoog om te zien of er gevaar dreigt. Als er een vijand in de buurt komt, waarschuwt de verkenner de groep door een hard waarschuwingssignaal en alle stokstaartjes verdwijnen bliksemsnel in hun holen. De speelset bestaat uit vier stokstaartjes en hun huisvesting en kan ideaal met andere dierentuinartikelen worden gecombineerd.

  • Playmobil Family Fun
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief dieren en schuilplaats

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70349
Description Playmobil 70349 Kolonie stokstaartjes - Family Fun
    Loading
    Loading