Playmobil 70360 Gorilla met baby's - Family Fun

Item No. A00098032
Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Gorilla's behoren tot de familie van de mensapen en eten het liefst bladeren. De grote, stevig gebouwde dieren vallen op door hun grijs-zwarte vacht en hun
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 9,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Bezoek de verschillende exotische, schattige, grote en kleine dieren in de dierentuin van Playmobil met de speelsets van Playmobil Family fun. Gorilla's behoren tot de familie van de mensapen en eten het liefst bladeren. De grote, stevig gebouwde dieren vallen op door hun grijs-zwarte vacht en hun imposante gestalte. De gorillavader is erg trots op zijn kroost en houdt de kleintjes waakzaam in de gaten terwijl zij spelen. De speelset bestaat uit een mannelijke gorilla en twee gorillajongen.

  • Playmobil Family Fun
  • Vanaf 4 jaar

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70360
Omschrijving 2 Family Fun
Description Playmobil 70360 Gorilla met baby's - Family Fun
    Loading
    Loading