Playmobil 70365 Scooby-Doo! In Egypte - Scooby Doo

Item No. A00114220
Ontrafel samen met Scooby-Doo, Shaggy en de andere leden van Mystery Inc. Om onontdekt te blijven, hebben de vrienden Egyptische gewaden aangetrokken. Velma en de farao dragen kostuums in mummiestijl en kunnen allebei ontmaskerd worden door de wisselende gezichten. Wees voorzichtig met de twee
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 37,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Ontrafel samen met Scooby-Doo, Shaggy en de andere leden van Mystery Inc. Om onontdekt te blijven, hebben de vrienden Egyptische gewaden aangetrokken. Velma en de farao dragen kostuums in mummiestijl en kunnen allebei ontmaskerd worden door de wisselende gezichten. Wees voorzichtig met de twee vergrendelde geheime deuren in het graf! Wie weet of er een mummie achter hen op de loer ligt of dat er misschien een schat ligt te wachten! De twee meegeleverde spookkaarten voor de gevangenen en Cleopatra kunnen worden verlicht en gelezen met de kist uit het spookhuis of de lezer in de Mystery Machine (70361 en 70286 - elk afzonderlijk verkrijgbaar). Scooby-Doo kan dingen in zijn mond stoppen en vasthouden en met de standplaat kan hij op zijn achterpoten te staan. De set bestaat uit Scooby-Doo, Shaggy, Velma, Farao met wisselend gezicht, graf-ingang, sleutels om de geheime deuren te ontgrendelen, spook-ruilkaarten en vele andere oude Egyptische accessoires.

  • Playmobil Scooby-Doo!
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief 4 figuren waarvan 2 met veranderbaar gezicht en vele Egyptische accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Leveranciersnummer 70365
    Loading
    Loading