Playmobil 70393 Burnham Raiders vurige stormram - Novelmore

Item No. A00114214
Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Om de vesting Novelmore te veroveren, hebben de Burnham Raiders een bijzonder geavanceerd wapen ontwikkeld: De brandram. De gevaarlijke ram met zijn gloeiende vuurwielen
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 27,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Om de vesting Novelmore te veroveren, hebben de Burnham Raiders een bijzonder geavanceerd wapen ontwikkeld: De brandram. De gevaarlijke ram met zijn gloeiende vuurwielen wordt aangedreven door de duistere Ashthorn. Op het eerste gezicht lijkt Ashthorn's helm met zijn massieve zwarte doorns misschien onpraktisch, maar Ashthorn is een beruchte vechter die elke aanvaller op de vlucht zal jagen. Samen met de stiekeme spion Tindercloak proberen de twee Raiders de Ridders van Novelmore te slim af te zijn. Als de sluwe Tindercloak eenmaal in het kasteel is, komt hij elk geheim op het spoor. Ridders van Novelmore wees alert! De set bestaat uit de Burnham Raiders Ashthorn en Spy Tindercloak, evenals een brandram op vuurwielen met een opklapbare muur om vijandelijke kastelen te veroveren.

  • Playmobil Novelmore
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief 2 figuren en grote stormram met accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Leveranciersnummer 70393
    Loading
    Loading