Playmobil 70411 Piratenschip - Pirates

Item No. A00097988
Wordt een echte zeerover en beleef de spannende avonturen van een echte piraat met de speelsets van Playmobil Pirates. De gevaarlijke piraten met hun schip met doodskoppen zijn de schrik van de zeven zeeën. Zodra hun vuurrode zeilen met de vervaarlijke doodskop in de verte opdoemen, worden alle
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 79,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wordt een echte zeerover en beleef de spannende avonturen van een echte piraat met de speelsets van Playmobil Pirates. De gevaarlijke piraten met hun schip met doodskoppen zijn de schrik van de zeven zeeën. Zodra hun vuurrode zeilen met de vervaarlijke doodskop in de verte opdoemen, worden alle zeelui bang. De sluwe piratenkapitein en zijn crew zijn altijd op zoek naar de volgende schat of een volgend schip dat zij kunnen enteren. Met hun zwenkbare kanonnen, pistolen en sabels gaan de zeerovers zonder angst elk gevecht aan. Landrotten en roodrokken wees gewaarschuwd!

  • Playmobil Pirates
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief 3 figuren en piratenspullen

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Omschrijving 2 Pirates
Description Playmobil 70411 Piratenschip - Pirates
    Loading
    Loading