Playmobil 70412 Zeilschip van de soldaten - Pirates

Item No. A00097989
Wordt een echte zeerover en beleef de spannende avonturen van een echte piraat met de speelsets van Playmobil Pirates. De piraten zouden graag over de oceanen heersen, maar vlak de slimme roodrokken niet uit. Met hun schip gaan zij moedig elke uitdaging aan. "Let op, een piraat valt ons aan!" roept
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 38,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wordt een echte zeerover en beleef de spannende avonturen van een echte piraat met de speelsets van Playmobil Pirates. De piraten zouden graag over de oceanen heersen, maar vlak de slimme roodrokken niet uit. Met hun schip gaan zij moedig elke uitdaging aan. "Let op, een piraat valt ons aan!" roept de commandant. Snel brengen de soldaten hun flexibele kanon in stelling. Ze vullen het kanon met een kogel en vuren die af! Tegen de gewiekste roodrokken maakt de piraat op zijn vlot geen kans. De vrijbuiter wordt samen met zijn homp goud in hechtenis genomen en naar het soldatenbastion gebracht. Zou de piratencrew hem uit het bastion komen bevrijden?

  • Playmobil Pirates
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief 3 figuren en piratenspullen

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Description Playmobil 70412 Zeilschip van de soldaten - Pirates
    Loading
    Loading