Playmobil 70413 Vesting van de soldaten - Pirates

Item No. A00097990
Wordt een echte zeerover en beleef de spannende avonturen van een echte piraat met de speelsets van Playmobil Pirates. Op steile rotsen in de zee troont het massieve, stenen bastion van de roodrokken. In het perfect bewapende bastion bewaken de soldaten een waardevolle goudschat die zij in een
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 42,99 € 32,24
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wordt een echte zeerover en beleef de spannende avonturen van een echte piraat met de speelsets van Playmobil Pirates. Op steile rotsen in de zee troont het massieve, stenen bastion van de roodrokken. In het perfect bewapende bastion bewaken de soldaten een waardevolle goudschat die zij in een geheime kerker verborgen houden. De roodrokken zijn niet bang voor storm en wind of diefachtige piraten, want met hun enorme kanon drijven zij de hebzuchtige piraten met pijlsnelle projectielen direct op de vlucht. De twee piraten die 's nachts heimelijk het bastion naderen, moeten op hun tellen passen. Net als de piraten dromen ook de roodrokken ervan om de route naar het legendarische schateiland te vinden. Wie van hen zal als eerste het eiland bereiken?

  • Playmobil Pirates
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief 4 figuren en piratenspullen

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Leveranciersnummer 70413
Omschrijving 2 Pirates
Description Playmobil 70413 Vesting van de soldaten - Pirates
    Loading
    Loading