Playmobil 70414 Piraten op schattenjacht - Pirates

Item No. A00097991
Wordt een echte zeerover en beleef de spannende avonturen van een echte piraat met de speelsets van Playmobil Pirates. Diep in de oceaan ligt goed verborgen de geheime schuilplaats van de piratenschat. Alleen enkele ingewijden weten waar het eiland ligt. Wanneer ooit een vreemdeling het eiland zou
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 18,99 € 13,29
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wordt een echte zeerover en beleef de spannende avonturen van een echte piraat met de speelsets van Playmobil Pirates. Diep in de oceaan ligt goed verborgen de geheime schuilplaats van de piratenschat. Alleen enkele ingewijden weten waar het eiland ligt. Wanneer ooit een vreemdeling het eiland zou bereiken, moet hij de schat eerst maar eens zien te vinden. Die ligt goed verborgen onder bladeren en bloemen in de rotsen en wordt door twee piraten bewaakt. Om de tijd te doden, gaan de twee piraten regelmatig in de schaduw van de palm zitten om elkaar gruwelijke piratenverhalen te vertellen. Ze drinken uit de put en krijgen ook gezelschap van een vrolijke aap.

  • Playmobil Pirates
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief 2 figuren en eilandinkleding

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Omschrijving 2 Pirates
Description Playmobil 70414 Piraten op schattenjacht - Pirates
LS Promo Sintfolder 2022
    Loading
    Loading