Playmobil 70435 Bungalow met zwembad - Family Fun

Item No. A00114199
Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Hoera, de vakantie is begonnen! Deze zomer brengt het gezin in de prachtige Beach-bungalow
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 59,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Hoera, de vakantie is begonnen! Deze zomer brengt het gezin in de prachtige Beach-bungalow door. Dan is een geweldige vakantie gegarandeerd: van de royale slaapkamer met gezellige bedden en de comfortabele badkamer met douche tot aan het zonneterras met hangmat: alles is aanwezig. Direct na aankomst doen de kinderen meteen hun zwemkleding aan en lopen via de buitentrap naar het zonneterras. Met een rotvaart glijden zij via de glijbaan het zwembad in. Dat is geweldig leuk! Intussen gaat papa lekker in de hangmat liggen en geniet mama van het prachtige uitzicht. De speelset omvat vier figuren, een volledig ingerichte bungalow met badkamer, zonneterras, glijbaan en zwembad en heel veel andere extra's.

 • Playmobil Family Fun
 • Vanaf 4 jaar
 • Inclusief 4 figuren, volledige inrichting en accessoires

 • Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

  Specifications
  Merk PLAYMOBIL
  Leeftijd Vanaf 4 jaar
  Leveranciersnummer 70435
  Omschrijving 2 Family Fun
  Description Playmobil 70435 Bungalow met zwembad - Family Fun
   Loading
   Loading