Playmobil 70444 Vrachtwagen met wissellaadbak - City Action

Item No. A00114231
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Op de bouwplaats moet vaak zwaar materiaal worden getransporteerd. Daarvoor hebben de bouwvakkers de moderne vrachtwagen. De carrosserie van de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 69,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Op de bouwplaats moet vaak zwaar materiaal worden getransporteerd. Daarvoor hebben de bouwvakkers de moderne vrachtwagen. De carrosserie van de vrachtwagen kan flexibel worden gewijzigd: De bak wordt gebruikt voor het transport van bouwmateriaal. Wanneer de bouwvakker op de bouwplaats aankomt, wordt de bak eerst gelost. Voorzichtig, de hefinrichting wordt in beweging gezet en de bak wordt naar achteren neergelaten. Dankzij de praktische rollen is de opbouw in een handomdraai gelost. De bouwvakker gaat dan aan de slag met het laden van de wagen om materiaal, bezems, verkeerspylonnen en containers naar de volgende bouwplaats te brengen. De set bestaat uit een bouwvakker met helm en handschoenen, een vrachtwagen met wissellaadbak, een bak, een oplegger, een uitrustingskist met deksel, een jerrycan en vele andere extra's. Het dak van de vrachtwagencabine is afneembaar.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 5 jaar
  • Inclusief figuur en vrachtwagen met verwisselbare laadruimte

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Leveranciersnummer 70444
    Loading
    Loading