Playmobil 70499 Starterpack Novelmore - Novelmore

Item No. A00137513
Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Om Novelmore te beschermen tegen de Burnham Raiders, heeft prins Arwynn altijd zijn handen vol. Een andere Burnham Raider probeert een buitenpost te veroveren, maar prins
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 19,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Om Novelmore te beschermen tegen de Burnham Raiders, heeft prins Arwynn altijd zijn handen vol. Een andere Burnham Raider probeert een buitenpost te veroveren, maar prins Arwynn staat de vurige tegenstander dapper in de weg. Hij wil met alle middelen voorkomen dat de slechterik de kostbare schat plundert. Het gevecht begint! Starter Packs zijn een ideale kennismaking met de grote, kleurrijke Playmobil-wereld. De sets bestaan ​​uit een bouwdeel, twee figuren en extra's, zijn snel in elkaar te zetten en speelklaar. Door de op de leeftijd afgestemde accessoires zijn starterspakketten ideaal voor kinderen vanaf drie jaar.

  • Playmobil Novelmore
  • Vanaf 3 jaar
  • Inclusief 2 figuren, kleine burcht en wapenuitrustingen

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer 70499
Omschrijving 2 Novelmore
Description Playmobil 70499 Starterpack Novelmore - Novelmore
    Loading
    Loading