Playmobil 70500 Starterpack Prinses - Princess

Item No. A00137514
Wordt een echte prinses en beleef alle prinsessenavonturen van dichtbij met de speelsets van Playmobil Princess. Het is zomer en de zon schijnt, maar het prinsesje moet naar muziekles. Om tijdens de les van het mooie weer te kunnen genieten, worden de lessen gewoon vanuit het kasteel naar de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 19,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Wordt een echte prinses en beleef alle prinsessenavonturen van dichtbij met de speelsets van Playmobil Princess. Het is zomer en de zon schijnt, maar het prinsesje moet naar muziekles. Om tijdens de les van het mooie weer te kunnen genieten, worden de lessen gewoon vanuit het kasteel naar de buitenlucht verplaatst. Spelen in de frisse lucht is twee keer zo leuk! Haar vader luistert met bewondering naar de harp. Starter Packs zijn een ideale kennismaking met de grote, kleurrijke Playmobil-wereld. De sets bestaan ​​uit een bouwdeel, twee figuren en extra's, zijn snel in elkaar te zetten en speelklaar. Door de op de leeftijd afgestemde accessoires zijn starterspakketten ideaal voor kinderen vanaf drie jaar.

  • Playmobil Pincess
  • Vanaf 3 jaar
  • Inclusief 2 figuren, kasteeltoren en vele kasteelaccessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer 70500
    Loading
    Loading