Playmobil 70503 Starterpack Novelmore - Novelmore

Item No. A00137517
Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Er is nog meer ridderplezier met de Novelmore Starter Pack-uitbreidingsset. Een grimmige Burnham Raider valt aan. Hij zit verscholen achter zijn mobiele beschermende schild,
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 9,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Beleef de spannende avonturen van de ridders en Raiders uit de wereld van Novelmore met de speelsets van Playmobil Novelmore. Er is nog meer ridderplezier met de Novelmore Starter Pack-uitbreidingsset. Een grimmige Burnham Raider valt aan. Hij zit verscholen achter zijn mobiele beschermende schild, maar de Novelmore ridder gaat de strijd aan. Hij vuurt snel een eerste schot af met het kanon. Pas op voor de Burnham Raider!De speelset bevat twee figuren, een beschermend schild op wielen, een mobiel kanon met kogels, een vat, kruisboog, schild en andere extra's. Starter Packs zijn een ideale kennismaking met de grote, kleurrijke Playmobil-wereld. Door de op de leeftijd afgestemde accessoires zijn starterspakketten ideaal voor kinderen vanaf drie jaar.

  • Playmobil Novelmore
  • Vanaf 3 jaar
  • Inclusief 2 figuren, kanon, mobiel schild en wapenuitrustingen

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer 70503
    Loading
    Loading