Playmobil 70509 Speelbox Zeemeerminnen - Magic

Item No. A00137503
Beleef magische avnturen en maak kennis met magische wezens en figuren met de speelsets van Playmobil Magic. Gelukkig en tevreden leven de zeelieden in de diepblauwe oceaan. De zeemeermin verzamelt parels op de zeebodem en gooit ze in een net. Nadat het werk klaar is, rust ze een uit op de
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 19,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Beleef magische avnturen en maak kennis met magische wezens en figuren met de speelsets van Playmobil Magic. Gelukkig en tevreden leven de zeelieden in de diepblauwe oceaan. De zeemeermin verzamelt parels op de zeebodem en gooit ze in een net. Nadat het werk klaar is, rust ze een uit op de glinsterende troon. Een schoppenvis zwemt voorbij en de zeemeermin zwaait vriendelijk naar hem. Playmobil-speelboxen bieden veel speelplezier onderweg. Alle figuren en accessoires zijn in een mum van tijd in de doos opgeborgen en door de praktische hendel neem je de speelset gemakkelijk overal mee naartoe.

  • Playmobil Magic
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren en onderwaterwereld

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70509
    Loading
    Loading