Playmobil 70511 Auto met aanhanger - Playmobil Country

Item No. A00137553
Dromen van je eigen paard en de meest geweldige verhalen en avonturen is verleden tijd, met de speelsets van Playmobil Country kan je de avonturen en verhalen nu echt beleven! Als een van de pony's naar de dierenarts moet, wordt hij vervoerd met de ruime ponyaanhanger. De kleine jongen begeleidt
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 39,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Dromen van je eigen paard en de meest geweldige verhalen en avonturen is verleden tijd, met de speelsets van Playmobil Country kan je de avonturen en verhalen nu echt beleven! Als een van de pony's naar de dierenarts moet, wordt hij vervoerd met de ruime ponyaanhanger. De kleine jongen begeleidt zijn pony voorzichtig over de oprijplaat de aanhanger in. Dat valt niet mee, maar samen lukt het. De pony zit in de aanhanger, de oprijplaat is ingeklapt en de aanhanger is aan de auto gekoppeld De chauffeur rijdt voorzichtig weg, de pony hoeft niet bang te zijn. De speelset bevat een auto met een ponyaanhanger, twee figuren, een pony en andere extra's. Het dak van de auto en aanhanger kan worden verwijderd.

  • Playmobil Country
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, paard en wagen met aanhangwagen

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70511
Omschrijving 2 Playmobil Country
Description Playmobil 70511 Auto met aanhanger - Playmobil Country
    Loading
    Loading