Playmobil 70512 Gelukkige Ponyreis - Playmobil Country

Item No. A00137554
Dromen van je eigen paard en de meest geweldige verhalen en avonturen is verleden tijd, met de speelsets van Playmobil Country kan je de avonturen en verhalen nu echt beleven! Het beste is om in de vrije natuur op de pony te rijden. Vader en dochter gaan vandaag met de pony op een uitgebreide
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 19,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Dromen van je eigen paard en de meest geweldige verhalen en avonturen is verleden tijd, met de speelsets van Playmobil Country kan je de avonturen en verhalen nu echt beleven! Het beste is om in de vrije natuur op de pony te rijden. Vader en dochter gaan vandaag met de pony op een uitgebreide paardrij-excursie. De vader leidt de pony voorzichtig aan de teugels. Eerst gaat hij langs de paddock en dan over de velden. Bij een beekje kwaken de eenden vrolijk naar het trio. Een goede plek voor een kleine pauze. Wat een heerlijke dag! De speelset bestaat uit twee figuren, vader en dochter, twee pony's en een veulen, een weiland, een beekje met een kikker, otter, eenden en vlinders en vele andere leuke extra's.

  • Playmobil Country
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, 3 paarden en vele accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specifications
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70512
Omschrijving 2 Playmobil Country
Description Playmobil 70512 Gelukkige Ponyreis - Playmobil Country
    Loading
    Loading